CÉGINFORMÁCIÓ CÉGFILOZÓFIÁNK CÉGTÖRTÉNET CÉLKITŰZÉS KAPCSOLAT KIS- ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZÁSOK ÜZLETÁGA KORMÁNYZATI ÉS NAGYVÁLLALATI ÜZLETÁG WEB ALAPÚ FEJLESZTÉS TECHNOLÓGIÁK OUTSOURCING

ÜZLETÁGAK
REFERENCIÁK
KAPCSOLAT
SZOLGÁLTATÁS
TERMÉKEK

CÉGISMERTETŐ

Cégnév:

4GL Számítástechnikai Szolgáltató és Fővállalkozó Korlátolt Felelősségű Társaság


Cégcím:

1139 Budapest, Hajdú u. 5/a. III./5.

A 4GL Kft 1995-ben alakult, elsősorban szoftver fejlesztési tevékenység végzésére.

E fejlesztési tevékenységünk alapvetően alkalmazói szoftverek készítését jelenti, de fővállalkozói tevékenységünkből eredően komplex informatikai rendszerek megvalósítását is vállaljuk, amely magában foglalja az alábbi tevékenységeket:
- hardverszállítás,
- szoftverszállítás és fejlesztés,
- hálózat kiépítés,
- ügyvitelszervezés,
- rendszerszervezés,
- informatikai tanácsadás,
- oktatás,
- projektvezetés,
- üzemeltetés

CÉGFILOZÓFIÁNKValljuk, hogy a számítástechnikának szolgálnia, szolgáltatnia kell, a felhasználók legteljesebb megelégedésére. A megrendelőnek a feladattól függően, a legkorszerűbb eszközökkel megvalósított, legjobb megoldást kínáljuk.

Fő profilunk az egyedi , adatbázis alapú alkalmazásfejlesztés, az ORACLE cég adatbázis technológiájára és negyedik generációs alkalmazás fejlesztő eszközeire alapozva.

Cégünk meg kíván felelni minden kihívásnak, így az Internet-es fejlesztési technológiákban is jártas és azokat alkalmazza.

Fejlesztési célkitűzésünk olyan igény szerint méretezhető, nagy hibatűrésű, ORACLE alapú, kliens/szerver és/vagy WEB-es architektúrájú, on-line rendszerek fejlesztése, amelyekkel szemben alapvető követelmény, hogy WAN-os környezetben, több gigabyte nagyságú adatbázisokon is optimális feldolgozási sebességgel működjenek, miközben a rendszerben az aktív felhasználók száma akár az ezres nagyságrendet is elérheti.

Cégünk tulajdonosai 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Ezen idő alatt megszerzett tapasztalat és folyamatosan frissített szaktudás a garancia a minőségi munkára, melyet munkatársainktól és alvállalkozóinktól is elvárunk.

CÉGTÖRTÉNETCégünk 1995. január 11-én alakult. három magánszemély, - mint szakmai befektető- tulajdonában állt és áll ma is. Fő tevékenységként a szoftverfejlesztés és az ezzel kapcsolatos szolgáltatás nyújtása fővállakozásban vagy alvállakozásban. A megalakulás után cégünk a szerves fejlődés során a piac igényihez rugalmasan igazodva mára négy jól elkülönülő üzletágra tagozódott.
A kis- és közepes vállalkozások üzletága, a kormányzati- és nagyvállalati üzletág, a WEB üzletág és az Outsourcing (Erőforrás kihelyezés) üzletág.

CÉLKITŰZÉSCélunk, hogy korszerű és működő technológiákkal, jól működő megoldásokat szállítsunk megrendelőinknek. Cégünk munkatársai folyamatos szakmai továbbképzés keretében ismerik meg a legújabb technológiákat.
Azonban tapasztalataink szerint nem minden új technológia válik szabvánnyá és a használatba kerülő új technológiák sem működnek hibátlanul. Arra törekszünk, hogy a legújabb technológiák által biztosított verseny előny és a meglevő technológiák által biztosított stabil működés közötti egyensúlyt megtaláljuk. Ügyfeleink évek óta visszaigazolják ebbéli törekvésünk sikerét, hiszen az általunk fejlesztett rendszerekkel a korszerű és biztonságos működés előnyeit élvezik.

KAPCSOLAT FELVÉTELI LEHETŐSÉGEK

Cégnév:

4GL Számítástechnikai Szolgáltató és Fővállalkozó Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégcím:

1139 Budapest, Hajdú u. 5/a. III./5.

Kelemen Lajos Kormányzati- és nagyvállalati üzletági igazgató

E-mail:

lkelemen@4gl.hu

GSM:

06 20 9384 520

Szegedi László kis- és közepes vállalkozások üzletági igazgató

E-mail:

lszegedi@4gl.hu

GSM:

06 20 9382 986

Pénzes János WEB üzletági igazgató

E-mail:

jpenzes@4gl.hu

GSM:

06 20 9391 097

SITE-MAP
4GL

4GL Kft. - Egyszerűsített éves beszámoló 2008-év
Fekete Győr István 70. születésnapja.